Про компанію
Їжа — наша пристрасть, а ми її дослідники. Вибір постачальників, продуктів та працівників — наша щоденна робота.
В нас стоп'ятсот цінностей, але головні з них три: люди, природа та інновації.
Люди — це наші працівники й гості, і саме в такій послідовності.
Природа — тут для нас важливе виконання 12-ї цілі з переліку Сталого розвитку ООН. Відповідальне споживання та виробництво. Скорочення обсягів харчових відходів вдвічі, свідоме споживання продуктів — наша мета.
Інновації — ми працюємо на найкращому програмному забезпеченні та поєднуємо непоєднувані речі.
Команда
Команда
Наш бізнес створювався не під ідею, а під команду. Нам було не так важливо, чим саме займатись, скільки працювати разом. В ресторанній сфері, як і в Франківську, опинились дуже випадково — полюбили цю справу і це місто, в результаті народились 23.ресторани
-
Филюк Юрій Співзасновник
-
Токмиленко Олександр Співзасновник
-
Токмиленко Аліна Керуючий партнер, співзасновник
-
Жаботинська Олена Бренд-Шеф, партнер
-
Камінська Оксана Операційний директор мережі
-
Гуцуляк Уляна Шеф-кухар ресторану Fabbrica
-
Пилипюк Світлана Керівник ресторану Urban Space 100
-
Крилов Максим Су-шеф ресторану Urban Space 100
-
Чорна Ольга Керівник кондитерської Delikacia
-
Гладильченко Оксана Шеф-кондитер
-
Камінська Оля Керівник кафе Manufactura
-
Книшук Діана HR-директор
-
Неспляк Анна HR-менеджер
-
Душіль Надія Старший фінансовий менеджер
-
Сенко Ірина Фінансовий менеджер
-
Бабій Надія Фінансовий менеджер-касир
-
Подолян Оксана Головний бухгалтер
-
Атаманюк Інна Бухгалтер
-
Романко Любов Су-шеф PromFood