Про компанію

Їжа — наша пристрасть, а ми її дослідники. Вибір постачальників, продуктів та працівників — наша щоденна робота. 

В нас стоп'ятсот цінностей, але головні з них три: люди, природа та інновації.


Люди — це наші працівники й гості, і саме в такій послідовності. 

Природа тут для нас важливе виконання 12-ї цілі з переліку Сталого розвитку ООН. Відповідальне споживання та виробництво. Скорочення обсягів харчових відходів вдвічі, свідоме споживання продуктів наша мета. 

Інновації — ми працюємо на найкращому програмному забезпеченні та поєднуємо непоєднувані речі.

Команда

148
  • 4
  • 47
  • 77
  • 77
  • 77
  • 130
  • 130
  • 145
  • 149
  • 154
  • 180
  • 150
  • 150
  • 148
  • 2009
  • 2010
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • 2014
  • 2015
  • 2016
  • 2017
  • 2018
  • 2019
  • 2020
  • 2021
  • 2022

Наш бізнес створювався не під ідею, а під команду. Нам було не так важливо, чим саме займатись, скільки працювати разом. В ресторанній сфері, як і в Франківську, опинились дуже випадково — полюбили цю справу і це місто, в результаті народились 23.ресторани

1 /23
  • Филюк Юрій
    Филюк Юрій Филюк Юрій Співзасновник

  • Токмиленко Олександр
    Токмиленко Олександр Токмиленко Олександр Співзасновник

  • Токмиленко Аліна
    Токмиленко Аліна Токмиленко Аліна Cпівзасновниця

  • Жаботинська Олена
    Жаботинська Олена Жаботинська Олена Бренд-Шефиня, партнерка

  • Пилипюк Світлана
    Пилипюк Світлана Пилипюк Світлана Керівниця компанії

  • Камінська Оксана
    Камінська Оксана Камінська Оксана Директорка з розвитку компанії

  • Книшук Діана
    Книшук Діана Книшук Діана HR-директорка

  • Душіль Надія
    Душіль Надія Душіль Надія Старша фінансова менеджерка

  • Подолян Оксана
    Подолян Оксана Подолян Оксана Головна бухгалтерка

  • Чорна Ольга
    Чорна Ольга Чорна Ольга Керівниця кондитерської Delikacia

  • Камінська Оля
    Камінська Оля Камінська Оля Керівниця ресторану Fabbrica

  • Гуцуляк Уляна
    Гуцуляк Уляна Гуцуляк Уляна Шеф-кухарка ресторану Fabbrica

  • Крилов Максим
    Крилов Максим Крилов Максим Су-шеф ресторану Urban Space 100

  • Шрамко Олена
    Шрамко Олена Шрамко Олена Менеджерка каси

  • Бабій Надія
    Бабій Надія Бабій Надія Фінансова менеджерка

  • Данцевич Леся
    Данцевич Леся Данцевич Леся Бухгалтерка

  • Атаманюк Інна
    Атаманюк Інна Атаманюк Інна Бухгалтерка

  • Романко Любов
    Романко Любов Романко Любов Су-шефиня PromFood

  • Батир Тарас
    Батир Тарас Батир Тарас Керівник кафе Manufactura

  • Фейчук Влада
    Фейчук Влада Фейчук Влада HR-менеджерка

  • Мудрий Ярослав
    Мудрий Ярослав Мудрий Ярослав Системний адміністрітор компанії

  • Яковів Назар
    Яковів Назар Яковів Назар Керівник ресторану Urban Space 100

  • Замора Євгенія
    Замора Євгенія Замора Євгенія Керівниця закладів PromBar&PromFood

Відповідальність