Про компанію

Їжа — наша пристрасть, а ми її дослідники. Вибір постачальників, продуктів та працівників — наша щоденна робота. 

В нас стоп'ятсот цінностей, але головні з них три: люди, природа та інновації.


Люди — це наші працівники й гості, і саме в такій послідовності. 

Природа тут для нас важливе виконання 12-ї цілі з переліку Сталого розвитку ООН. Відповідальне споживання та виробництво. Скорочення обсягів харчових відходів вдвічі, свідоме споживання продуктів наша мета. 

Інновації — ми працюємо на найкращому програмному забезпеченні та поєднуємо непоєднувані речі.

Команда

180
  • 4
  • 47
  • 77
  • 77
  • 77
  • 130
  • 130
  • 145
  • 149
  • 154
  • 180
  • 150
  • 150
  • 148
  • 180
  • 2009
  • 2010
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • 2014
  • 2015
  • 2016
  • 2017
  • 2018
  • 2019
  • 2020
  • 2021
  • 2022
  • 2023

Наш бізнес створювався не під ідею, а під команду. Нам було не так важливо, чим саме займатись, скільки працювати разом. В ресторанній сфері, як і в Франківську, опинились дуже випадково — полюбили цю справу і це місто, в результаті народились 23.ресторани

1 /32
  • Филюк Юрій
    Филюк Юрій Филюк Юрій Співзасновник

  • Токмиленко Олександр
    Токмиленко Олександр Токмиленко Олександр Співзасновник

  • Токмиленко Аліна
    Токмиленко Аліна Токмиленко Аліна Cпівзасновниця

  • Жаботинська Олена
    Жаботинська Олена Жаботинська Олена Бренд-Шефиня, партнерка

  • Пилипюк Світлана
    Пилипюк Світлана Пилипюк Світлана Керівниця компанії

  • Камінська Оксана
    Камінська Оксана Камінська Оксана Директорка з розвитку компанії

  • Книшук Діана
    Книшук Діана Книшук Діана HR-директорка компанії

  • Душіль Надія
    Душіль Надія Душіль Надія Фінансова директорка компанії

  • Телебей Євгенія
    Телебей Євгенія Телебей Євгенія Директорка з маркетингу

  • Чорна Ольга
    Чорна Ольга Чорна Ольга Керівниця кондитерської Delikacia

  • Камінська Оля
    Камінська Оля Камінська Оля Керівниця ресторану Fabbrica

  • Наум Інна
    Наум Інна Наум Інна Керівниця Urban Space 100

  • Децик Оля-Орися
    Децик Оля-Орися Децик Оля-Орися Керівниця кафе Manufactura

  • Замора Євгенія
    Замора Євгенія Замора Євгенія Керівниця закладів PromBar&b93l4d&

  • Гоголюк Богдана
    Гоголюк Богдана Гоголюк Богдана Керівниця заготівельного цеху

  • Крилов Максим
    Крилов Максим Крилов Максим Шеф-кухар ресторану Fabbrica

  • Романко Любов
    Романко Любов Романко Любов Су-шефиня Fabbrica&DelikaciaBakery&b93l4

  • Мельник Анна
    Мельник Анна Мельник Анна Шеф-кухарка JamCafe

  • Бигуняк Світлана
    Бигуняк Світлана Бигуняк Світлана Головна бухгалтерка

  • Данцевич Леся
    Данцевич Леся Данцевич Леся Заступник головного бухгалтера

  • Кучма Тетяна
    Кучма Тетяна Кучма Тетяна Бухгалтерка

  • Козар Ірина
    Козар Ірина Козар Ірина Бухгалтерка

  • Бабій Надія
    Бабій Надія Бабій Надія Фінансова менеджерка

  • Жилюк Людмила
    Жилюк Людмила Жилюк Людмила Фінансова менеджерка

  • Мудрий Ярослав
    Мудрий Ярослав Мудрий Ярослав Старший системний адміністратор компанії

  • Васильєва Лілія
    Васильєва Лілія Васильєва Лілія Фінансова менеджерка

  • Коченаш Галина
    Коченаш Галина Коченаш Галина Менеджерка каси

  • Фейчук Влада
    Фейчук Влада Фейчук Влада HR-менеджерка

  • Федоришин Любава
    Федоришин Любава Федоришин Любава HR-менеджерка

  • Тодер Олег
    Тодер Олег Тодер Олег Менеджер постачання

  • Куліш Анастасія
    Куліш Анастасія Куліш Анастасія SMM-менеджерка компанії

  • Тимченко Оксана
    Тимченко Оксана Тимченко Оксана Cтарший бармен JamBar

Відповідальність